EHDOT & EDELLYTYKSET

Toimitus & Toimituskulut

Rääkki Oy käyttää kotimaisten tilauksiensa kuljettajana Oy Matkahuolto Ab:n kuljetuspalveluita.

Tilauksesi toimitetaan aina lähimmälle Matkahuollon toimitsijallesi.

Toimitusaika tilauksellesi on 3-5 arkipäivää.

Toimituskulut kotimaisille tilauksille ovat 7€/tilaus, mutta kaikille yli 75€ tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen.

 

Palautukset & Vaihdot

Ole AINA yhteydessä meihin sähköpostitse info@raakkiclothing.com kun olet tekemässä palautusta, haluat antaa palautetta tuotteista, palvelusta tai esimerkiksi niiden toimituksista. Instagram ja Facebook pika- sekä yksityisviestit menevät helposti ohi ja hukkuvat viestivirtaan tai eivät tule suoraan edes perille. Otathan tämän siis huomioon kontaktoidessasi meitä.

Oliko valitsemasi tuote sittenkin väärän kokoinen tai se ei vastannutkaan täysin odotuksiasi?

Ei huolta, sinulla on täysi Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi, tai osa siitä, 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelposia tuotteita.

Mikäli havaitset tuotteessasi mahdollisen valmistusvian tai vastaavan epätavallisen rikkoutumisen, ilmoitathan siitä välittömästi meille osoitteeseen info@raakkiclothing.com! Liitäthän mukaan myös selkeän kuvan havaitsemastasi viasta.

Palauttaessasi tilauksen, liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä varmuuden vuoksi myös tilinumerosi maksun palautusta varten. Lähetä meille myös sähköpostitse tieto, että olet palauttamassa tuotteen/tuotteita tai koko tilauksesi osoitteeseen info@raakkiclothing.com voit halutessasi liittää myös tähän sähköpostiin em. tietosi.

Haluamme muistuttaa, että sinä olet asiakkaanamme itse vastuussa, että palautuksesi tulee meille ehjänä perille. Suosittelemme siis ongelmien välttämiseksi, että pakkaat palautuksesi huolella ja toimit saamasi palautusohjeen mukaisesti. Suosittelemme, että säilytät palautuskuitin, kunnes palautuksesi tai vaihtosi on selvinnyt.

Huomioithan myös, että joissain tapauksissa palautuksen kesto sekä sen käsittelyaika saattaa vaihdella. Pyrimme kuitenkin RÄÄKKI Clothingin puolesta toimimaan aina mahdollisimman nopeasti käsitellessämme palautteita ym. kontaktointeja!

Palauttamattomaksi kelpaamattomat tuotteet :

 Lahjakortit

 Kertaalleen pestyt sekä käytetyt tuotteet

 

Maksaako palauttaminen?

Ei muuten enää maksa!

Rääkki Oy alkoi alkuvuodesta 2018 toimimaan yhdessä Matkahuollon kanssa ja tämä takaa myös sinulle asiakkaana sen, että palautukset sekä tarpeen tullen myös tuotevaihdot ovat jatkossa ilmaisia.

Tarkemmat ohjeet palautuksille löydät tilauksesi mukana tulleesta ohjeesta.

Kysymysten herätessä, olethan meihin aina yhteydessä info@raakkiclothing.com

 

Vaurioitunut paketti tai lähetys - ota meihin heti yhteyttä!

Mikäli pakettisi on vaurioitunut kuljetuksessa ota meihin välittömästi yhteyttä. Olethan aina tarkkana, että pakettisi on ehjä sekä täysin kunnossa kun vastaanotat sen. Jos havaitset päälipuolisia vikoja paketissasi, ilmoitathan siitä välittömästi myös kyseiselle toimipisteelle, josta vastaanotat pakettisi. Suosittelemme myös nappaamaan kuvan mahdollisesti vaurioituneesta paketistasi välittömästi vian huomattuasi.

Ilmoitathan myös ystävällisesti meille tapahtuneesta aina sähköpostitse osoitteeseen info@raakkiclothing.com sekä liität kuvan vaurioituneesta paketista myös meille mikäli otit sellaisen.

 

Alennukset & tarjoukset

Huomioithan, että tilausta tehdessäsi et voi yhdistellä eri ale- ja/tai kampanjakoodeja keskenään. Jokaiseen tilaukseen voi käyttää vain yhtä, sillä hetkellä voimassa olevaa ale- tai kampanjakoodia. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@raakkiclothing.com.

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com