EHDOT & EDELLYTYKSET

Toimitus & Toimituskulut

Rääkki Oy käyttää kotimaisten tilauksiensa kuljettajana Oy Matkahuolto Ab:n kuljetuspalveluita.

Tilauksesi toimitetaan aina lähimmälle Matkahuollon toimitsijallesi.

Toimitusaika tilauksellesi on 3-5 arkipäivää tilauksestasi.

Toimituskulut kotimaisille tilauksille ovat 5€/tilaus ja jo kaikille yli 75€ tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen.

 

Palautukset

Ole AINA yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen info[at]raakkiclothing.com kun olet tekemässä palautusta tai vaihtoa, haluat antaa palautetta tuotteista, itse palvelusta tai esimerkiksi tuotteiden toimituksista.

Tämä sen vuoksi, jotta osaamme odottaa palautustasi tai tuotevaihtoasi ja jotta sekä sinulle asiakkaana että meille myyjänä jää todiste palautuspäivästäsi, jos sattuu käymään niin ikävästi että kuljetuksessa tuleekin yllättäviä ongelmia.

Instagram ja Facebook pika- sekä yksityisviestit menevät helposti ohi ja hukkuvat viestivirtaan tai eivät tule suoraan edes perille, joten pyydämme ystävällisesti että otat tämän huomioon kontaktoidessasi meitä.

Vaihdot

Oliko valitsemasi tuote sittenkin väärän kokoinen tai se ei vastannutkaan täysin odotuksiasi?

Ei huolta, sinulla on täysi Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi, tai osa siitä, 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä, pesemättömiä ja myyntikelposia tuotteita, joissa on vielä tuotelaput kiinnitettyinä.

Mikäli havaitset tuotteessasi mahdollisen valmistusvian tai vastaavan epätavallisen rikkoutumisen, ilmoitathan siitä välittömästi meille osoitteeseen info@raakkiclothing.com! Liitäthän mukaan myös selkeän kuvan havaitsemastasi viasta.

Palauttaessasi tilauksen, lähetä meille myös sähköpostitse tieto, että olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotteen/tuotteita tai koko tilauksesi osoitteeseen info@raakkiclothing.com voit halutessasi liittää myös tähän sähköpostiin omat tietosi.

Haluamme muistuttaa, että sinä olet asiakkaanamme itse vastuussa, että palautuksesi tulee meille ehjänä perille. Suosittelemme siis ongelmien välttämiseksi, että pakkaat palautuksesi huolella ja toimit saamasi palautusohjeen mukaisesti. Suosittelemme, että säilytät saamasi palautuskuitin, kunnes palautuksesi tai vaihtosi on loppuunkäsiteltynä.

Huomioithan myös, että joissain tapauksissa palautuksen kesto sekä sen käsittelyaika saattaa vaihdella. Pyrimme kuitenkin meillä Rääkki Oy:n puolesta toimimaan aina mahdollisimman nopeasti käsitellessämme palautteita ym. kontaktointeja.

Palauttamattomaksi kelpaamattomat tuotteet :

 Lahjakortit

 Kertaalleen pestyt tuotteet

 Kertaalleen käytetyt tuotteet

 

Maksaako palauttaminen?

Ei muuten maksa!

Rääkki Oy alkoi alkuvuodesta 2018 toimimaan yhdessä Matkahuollon kanssa ja tämä takaa myös sinulle asiakkaanamme sen, että palautukset sekä tarpeen tullen myös tuotevaihdot ovat jatkossa sinulle ilmaisia.

Tarkemmat ohjeet palautuksille löydät tilauksesi mukana tulleesta ohjeesta tai niiden hukkuessa ja kysymysten herätessä, ole meihin yhteydessä info@raakkiclothing.com

 

Vaurioitunut paketti tai lähetys - ota meihin heti yhteyttä!

Mikäli pakettisi on jostain syystä vaurioitunut kuljetuksessa ota meihin välittömästi yhteyttä.

Olethan aina tarkkana, että pakettisi on ehjä sekä täysin kunnossa kun vastaanotat sen. Jos havaitset päälipuolisia vikoja tai jotakin epämääräistä paketissasi, ilmoitathan siitä välittömästi myös kyseiselle toimipisteelle, josta vastaanotit pakettisi.

Suosittelemme myös nappaamaan kuvan mahdollisesti vaurioituneesta paketistasi välittömästi vian huomattuasi.

Ilmoitathan myös ystävällisesti meille tapahtuneesta aina sähköpostitse osoitteeseen info@raakkiclothing.com sekä liität kuvan vaurioituneesta paketista myös meille mikäli otit sellaisen.

 

Alennukset & tarjoukset

Huomioithan, että tilausta tehdessäsi et voi yhdistellä eri ale- ja/tai kampanjakoodeja keskenään. Jokaiseen tilaukseen voi käyttää vain yhtä, sillä hetkellä voimassa olevaa ale- tai kampanjakoodia. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@raakkiclothing.com.

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com